Durrës 23 janar 2017 - Barna me rimbursim Falas edhe për 600 mijë të pasiguruar

U zhvillua në Durrës  takimi i organizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me...

Vazhdo leximin...
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Karta e shëndetit
Tashmë një realitet
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Multimedia

Receta Elektronike - Tashmë një realitet!

Video orientuese për hapat e përpilimit të recetës elektronike nga mjekët e familjes dhe ekzekutimin e saj në Farmaci.

Fotogaleria | Video

 

Aktivitete
Kor 06, 2017 315

Fondi bëhet pjesë e fushatës së dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë, të organizuar nga Qendra e Transfuzionit të Gjakut

Tiranë, 05/07/2017 - Gjaku, përveçse një përbërës i rëndësishëm i trupit tonë, është edhe…
Maj 31, 2017 632

31 Maj - Dita Botërore e Luftës Kundër Duhanit

Çdo vit në 31 maj, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe partnerët organizojnë…
Maj 23, 2017 1643

Tiranë, 22 Maj 2017 - Prezantohet drejtori i ri i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

Këshilli Administrativ i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, me…

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.com.al

©2015 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor