Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Ne duhet të ofrojmë shërbim shëndetësor kudo dhe me cilësi! 
Në analizën 3-mujore të punës së FSDKSh-së me drejtoret rajonalë për të diskutuar mbi problematikat e hasura si dhe çfarë duhet të bëjmë më mirë. 
Kontrolle dhe masa të njëpasnjëshme për të eleminuar çdo fenomen të lidhur me konfliktin e interesit dhe abuzivitetin me keqpërdorimin e fondeve për rimbursimin e barnave.
Brenda muajit maj do të përfundojmë pastrimin e regjistrit të shtetasve, në mënyrë që implementimi i recetës elektronike në të gjithë vendin të jetë sa më efikas. 

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor