Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

 

”Cilësia e shërbimeve duhet të jetë busulla e punës sonë të përditshme!”

 

Kështu nisi analiza 6 mujore e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, nën kujdesin e Drejtoreshës së Përgjithshme Znj. Vjollca Braho, ku të pranishëm ishin drejtorët e drejtorive rajonale dhe drejtorët e drejtorive të Fondit. Fokusi kryesor i kësaj analize ishin detyrat e lëna nga analiza 3 mujore e parë si dhe dhënia e direktivave mbi pikat kyçe në të cilat stafi duhet ende të përqëndrohet, me qëllim ardhjen sa më afër qytetarit me shërbime cilësore.

Drejtoresha e Përgjithshme theksoi se në qendër të vëmendjes duhej vendosur qytetari dhe çdo qindarkë e përcaktuar nga buxheti i shtetit për rimbursimin e barnave duhet të shkojë vetëm në favor të tij. Gjithashtu objektiv tjetër duhet të jetë përmirësimi i shërbimit nëpërmjet rritjes së kontrollit dhe mirëmenaxhimit të fondeve të skemës së rimbursimit të barnave.

Krahas problematikave dhe detyrave që iu la secilës drejtori rajonale, Drejtoresha e Përgjithshme nuk harroi pa falenderuar të gjithë stafin për performancën e realizuar këto muaj, në arritjen e objektivave të përcaktuara dhe realizimin e detyrave të lëna. 

”Bashkë për të bërë më të mirën në shërbimin e qytetarëve!”

 

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor