Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Qytetarët shqiptarë meritojnë shërbim shëndetësor cilësor dhe në kohën e duhur!


Ekipi i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor zhvilloi një vizitë zyrtare në ambientet e kompanisë KLS-MARTIN Grup në Gjermani, e cila prodhon instrumentet kirurgjikalë dhe setin e personalizuar që ofrohen aktualisht për kirurgët në QSUT dhe që shumë shpejt do të shtrihen në të gjithë vendin.
Falë bashkëpunimit të kompanisë KLS Martin Group dhe operatorit që po kryen shërbimet për setin e personalizuar, furnizimin me materialin e butë, dezinfektimin e sallave dhe sterilizimin e instrumenteve, mjekët po zhvillojnë një punë profesionale duke pasur në përdorimin instrumentet më moderne kirurgjikale, ndërkohë që janë zeruar infeksionet spitale.

”Bashkë për të bërë më të mirën në shërbimin e qytetarëve!”

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor