Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

 

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor njofton se duke filluar nga data 5 Maj 2018 ka hyrë në fuqi Lista e Barnave të Rimbursueshme për vitin 2018 dhe që nga ky moment do të jetë i mundur rimbursimi i barnave për të gjithë pacientët në nevojë, sipas listës së re të barnave.

 

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, synon përmes listës së re të barnave, të shtojë vëmendjen drejt të gjitha kategorive të popullatës.

Për të përmirësuar cilësinë e shërbimit dhe çdo problematike që mund të haset gjatë fillimit të aplikimit të Listës së Barnave të Rimbursueshme, Fondi fton të gjithë qytetarët, grupet e interesit dhe dhënësit e shërbimeve të drejtojnë çështjet dhe problematikat që hasin, nëpërmjet komunikimit zyrtar, në adresën e Fondit.

Njoftim: Lista e Barnave të Rimbursueshme për vitin 2018

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor