Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

The 8th Balkan Forum will take place in Tirana, Albania from 25 to 26 September 2014, at the invitation of Compulsory Healthcare Insurance Fund, Albania. Under the theme of “Financing and Challenges of the health care systems in the Balkan region”, the Forum will provide a key platform for participants to share information and discuss the most important regional healthcare insurance trends, priority issues, problems and challenges we are commonly facing nowdays.

The Forum, hosted by the Compulsory Healthcare Insurance Fund of Albania beside the participation of our Ministry of Health as well as other govermental institutions, is expected to bring together more than 25 experts, policy-makers, health insurance administrators and other healthcare professionals from more than 14 different countries.

Invitation

Preliminary Agenda

Accomodation

Forum's venue

Useful information

Contact

Contact information:
Health Insurance Fund of Albania
Address: Rruga "Sami Frashëri", No 8, Tirana

Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2230 984

Fax: +355 4 2230 984

Web: www.isksh.com.al

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor