Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

 

Gjatë analizës vjetore në Drejtorinë Rajonale të FSDKSH-së, Gjirokastër,  Kreu i Fondit Znj. Vjollca Braho rikthen në vëmendje rëndësin e Check-up duke i bërë thirrje të gjithë punonjësve të Qendrave Shëndetësore të këtij qarku, të punojnë fort me informimin e qytetarëve nga mosha 40 deri në 65 vjeç që të bëjnë Kontrollin Mjekësor Bazë . 

 
Pajisja e të gjithë qytetarëve në kohë me kartat e shëndetit dhe përmirësimi i procedurave për këtë qëllim ka qenë kryefjalë e Drejtores së Përgjithshme të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Vjollca Braho gjatë analizës një vjeçare të punës së Drejtorisë Rajonale të FSDKSH-së, Korçë.

 

Mbi ecurinë e deritanishme të procesit të shpërndarjes  së Kartës së Shëndetit 

Mbi 941 954 qytetarë janë pajisur me karta shëndeti deri nëdatën 10 shkurt 2016. Duke e vlërësuar procesin e pajisjes me karta shëndeti të të gjithë qytetarëve si shumë të rëndësishëm si një parakusht për rritjen e cilësisë së shërbimit shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor ka marrë një sërë masash në drejtim të përmirësimit të sistemit tëshpërndarjes së këtyre kartave. 

Ju njoftojmë se afati i dorëzimit të propozimeve për ndryshime në Listën e Barnave që Rimbursohen 2016 është shtyrë deri me datë 11­­­­.02.2016.
 
Dorëzimi do të bëhet pranë Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor nëpërmjet Protokollimit në zarf të mbyllur drejtuar Komisionit Teknik i Hartimit të Listës së Barnave të Rimbursueshme dhe Pajisjeve Mjekësore.
 
Rikujtojmë që materiali shkencor plotësues që shoqëron kërkesën mund të jetë edhe në formë elektronike (CD) bashkëngjitur kërkesës.
 
Propozimet në kërkesë duhet të jenë sipas formatit të mëposhtëm:
 

FotoDitaBoteroreKanceritDita Botërore kundër Kancerit është e vetmja iniciativë, ku e gjithë bota mund të bashkohet në luftën kundër epidemisë globale të kancerit, si një mundësi ideale për të rritur ndërgjegjësimin në luftën kundër kësaj sëmundjeje, si dhe për të treguar se zgjidhjet nuk janë të pamundura, ato ekzistojnë dhe janë brenda mundësive tonë.

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor