Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Multimedia

Receta Elektronike - Tashmë një realitet!

Video orientuese për hapat e përpilimit të recetës elektronike nga mjekët e familjes dhe ekzekutimin e saj në Farmaci.

Fotogaleria | Video

 

Aktivitete
Kor 17, 2019 512

Përshëndetje Mjek! KUJDES! Një mesazh i rëndësishëm për Ju!

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor njofton të gjithë mjekët, të…
Kor 17, 2019 318

Përshëndetje Farmacist! KUJDES! Një mesazh i rëndësishëm për Ju!

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor njofton subjektet farmaceutike,…
Kor 01, 2019 2268

Njoftim - Hyri në fuqi Lista e Barnave të Rimbursuara 2019. 

Lista e barnave te rimbursuara 2019 hyn në fuqi, sipas VKM nr.444, date 26.06.2019 “Për…

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor