Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor njofton se, për shkak të kryerjes së punimeve në rrjetin e mirëmbajtjes,  me qëllim përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania dhe rritjen e sigurisë e performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve, sistemi i recetës elektronike dhe kartës së shëndetit do të jenë jashtë funksionit (offline) nga data 04.08.2017, ora 20.00 deri në mëngjesin e datës 07.08.2017.

 

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin,

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor