Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor:

Dega Lushnje 

20.10.2017

1-  Kryetar Dege Lushnje

 

Elbasan

06.07.2017

1-  Specialist Ekonomist në Agjensine Peqin

 

Durrës

21.04.2017

1-  Specialist Ekonomist në Sektorin e Rimbursimit

2-  Specialist Farmacist në Sektorin e Rimbursimit

 Dibër

20.04.2017

1-  Specialist Mjek në Sektorin e Kontrollit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

 Fier

20.04.2017

1-  Specialist Informaticien në Sektorin e Informatikë Statistikës

2-  Specialist Mjek në Sektorin e Kontrollit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

 Berat

14.04.2017

1-  Specialist Ekonomist në Sektorin e Rimbursimit

2-  Specialist Ekonomist në Agjensinë Kuçovë

 Lezhë

11.04.2017

1-  Specialist Mjek në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

2-  Specialist Check Up (Mjek) në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

 

Fier

31.03.2017

1-  Specialist Mjek në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

Shkodër

06.03.2017

1-  Specialist Informaticien në Sektorin e Informatikë Statistikës

2-  Specialist Mjek në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

Tiranë

28.02.2017

1-  Përgjegjës Sektori në Sektorin e Informatikë Statistikës

2-  Përgjegjës Sektori në Sektorin e Rimbursimit

Lezhë

23.02.2017

1-  Specialist Ekonomist në Sektorin e Rimbursimit

Korcë

Dega Pogradec

13.02.2017

1-  Specialist Farmacist

Kukës

13.02.2017

1-  Specialist Farmacist në Sektorin e Rimbursimit

2-  Specialist Mjek për Check-Up në Sektorin Parësor dhe Spitalor

Dega Tropojë

1-  Specialist Ekonomist në Degën Tropojë

Lezhë

07.02.2017

1-  Specialist Farmacist në Sektorin e Rimbursimit

 Tiranë

02.02.2017

1-  2 (dy) Specialistë Mjekë në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor

Shkodër

31.01.2017

1-  Specialist Mjek në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

2-  Specialist Ekonomist në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

3-  Specialist Informaticien në Sektorin e Informatikë Statistikës

Berat

31.01.2017

1-  Specialist Mjek / Farmacist / Infermier në Sektorin e Kujdesit Shëndetësor Parësor dhe Spitalor

Lezhë

30.01.2017

1-  Specialist Ekonomist në Sektorin e Rimbursimit

 Tiranë

20.01.2017

1-  Specialist Farmacist në Sektorin e Rimbursimit

 

 

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor