Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Me Listën e re të Barnave të Rimbursueshme rreth 150 000 qytetarë shqiptarë kanë përfituar dhe do të përfitojnë nga mjekimi me barnat e reja të shtuara në listën e rimbursimit, të cilat përmirësojnë dhe zgjerojnë trajtimin e pacientëve në shërbimet: 

Terapi Kardiake - 11 barna të reja-  përfitojnë 120,400 qytetarë

Onkologji - 5 barna të reja -  përfitojnë 1,117 qytetarë

Hematologji - 4 barna të reja - përfitojnë 8,301 qytetarë

Rheumatologji - 3 barna të reja -  përfitojnë  5,510 qytetarë 

Dermatologji - 3 barna të reja - përfitojnë 3,350 qytetarë

Endokrinologji - 5 barna të reja - përfitojnë 2,680 qytetarë

Gastro-Hepatologji - 7 barna të reja - përfitojnë 2,307 qytetarë

Neurologji-Psikiatri-Kujdesit Paliativ - 9 barna të reja - përfitojnë 2,275 qytetarë

Nefrologji-Dializë - 2 barna të reja - përfitojnë 1,100 qytetarë

Alergologji - 2 barna të reja- përfitojnë 1,020 qytetarë

Pneumologji -1 bar i ri - përfitojnë 1,000 qytetarë

Gjinekologji-Urologji - 3 barna të reja - përfitojnë 750 qytetarë

Okulistikë - 3 barna të reja - përfitojnë 430 qytetarë

Çdo qytetar mund t’i gjejë lehtësisht barnat e sipërpërmendura me çmimet e ulura nëpër të gjitha farmacitë e rrjetit të hapur që tregtojnë barna në vendin tonë.

Për më tepër informacion mund të klikoni në adresën www.shendetesia.gov.al / LBR është zgjeruar me 85 barna ose 45 principe-aktive-të-reja

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor