Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

 

Ju informojmë se, lidhur me “Proçedurat e shpërndarjes së kartës së shëndetit”, janë bërë ndryshimet e mëposhtme;

“Pikat e Shpërndarjes së Kartave të Shëndetit” do të punojnë me dy turne nga ora 800 - 2000,

  • Pika 7 (QSH Nr.10)-  janë shtuar dy sportele
  • Pika 11(QSH Sauk) – shtuar pikë e re ( për banorët e QSH Sauk, Petrelë, Farkë, Berzhitë, Kërrabë dhe Baldushk),
  • Pika 12 (QSH Nr.8 Kristal) - shtuar pikë e re ( e cila mbulon dhe banorët e QSH Selitë).

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor