Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri
 
Pajisja e të gjithë qytetarëve në kohë me kartat e shëndetit dhe përmirësimi i procedurave për këtë qëllim ka qenë kryefjalë e Drejtores së Përgjithshme të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Vjollca Braho gjatë analizës një vjeçare të punës së Drejtorisë Rajonale të FSDKSH-së, Korçë. Duke iu referuar interesit të lartë të treguar nga qytetarët për tu pajisur me këtë dokument, Znj. Vjollca Braho deklaroi se pothuajse në të gjithë vendin janë shtuar sportelet për të përballuar fluksin e qytetarëve, çka pritet të japë efektivitetin e saj ditët e ardhëshme. Pasi vlerësoi punën e mirë të bërë nga DRFSDKSH- Korçë gjatë vitit 2015, Kreu i Fondit u bëri thirrje të gjithë drejtuesve të qendrave shëndetësore të qarkut të Korcës që ishin pjesëmarrës në këtë analizë që të tregojnë shumë kujdes në informimin e qytetarëve për të kryer procesin e Check – Up. 
 

 

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor