Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor (FSDKSH) prezantoi disa nga arritjet e tij, në analizën vjetore të zhvilluar të premten, me praninë edhe të Ministrit të Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj dhe drejtues të institucioneve shëndetësore në vend.

“Ulen ndjeshëm çmimet e barnave”- deklaroi nga Lezha drejtori i Përgjithshëm i FSDKSH-së, dr, Astrit Beci, në analizën vjetore të punës së këtij rajoni.

Ministri i Shëndetësisë dhe Drejtori i Përgjithshëm i FSDKSH-së, dr. Astrit Beci, prezantojnë kartën e shëndetit

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor