Harta e Farmacive 24 orëshe në Shqipëri
Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri

Dita Botërore e Sensibilizimit kundër HIV/AIDS organizohet çdo vit më 1 dhjetor për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me HIV/AIDS dhe për të demonstruar solidaritetin ndërkombëtar në përballimin e kësaj pandemie. Kjo ditë është një mundësi për të shpërndarë informacion lidhur me situatën e kësaj pandemie dhe për të inkurajuar përparimin në parandalimin, trajtimin dhe kujdesin për HIV/AIDS në të gjithë botën, veçanërisht në vendet me prevalencë të lartë.

Publikohen Draft - Kontratat me Dhënësit e Shërbimeve për Vitin 2016

 


 

Ju njoftojmë se u publikuan "Draft Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Qendër Shëndetësore 2016", "Draft Kontrata Fondi - Importues Farmaceutik/Shpërndarës Farmaceutik 2016" të punuara deri në datë 03.11.2015.  Publikohen dhe "Draft- Kontratat me Spitalet për vitin 2016" si dhe  "Draft- Kontratat Drejtori Rajonale e Fondit - Farmaci për vitin 2016", rregullimet e të cilave do vijojnë.

Për më tepër,  ju ftojmë të bëni sugjerimet tuaja lidhur me rregullimet e mëtejshme të kontratave.

 DRAFT-KONTRATAT ME FARMACITË PËR VITIN 2016

 Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Farmaci 2016 ( Draft )

DRAFT-KONTRATAT ME QENDRAT SHËNDETËSORE PËR VITIN 2016

 Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Qendër Shëndetësore 2016 ( Draft )

DRAFT- KONTRATAT ME IMPORTUES/SHPËRNDARËS FARMACEUTIK PËR VITIN 2016

 Kontrata Fondi - Importues Farmaceutik 2016 ( Draft )

Kontrata Fondi - Shpërndarës Farmaceutik 2016 ( Draft )

DRAFT- KONTRATAT ME SPITALET PËR VITIN 2016

 Kontrata DSHSUKS - Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë 2016 (Draft)

 Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Spitali Rajonal/Bashkiak 2016 (Draft)

 Kontrata me Mjekun Specialist-Spitali QSU Nënë Tereza, Tiranë - 2016 (Draft)

 Kontrata me Mjekun Specialist -Spitali  Rajonal - 2016 (Draft)

Kontratat me spitalet private

 Kontratë për financimin e paketës së shërbimit të dializës në institucionin shëndetësor privat 2016 (Draft)

 Kontratë për financimin e paketave shëndetësore të shërbimeve të implantit koklear në institucionin shëndetësor privat 2016 (Draft)

 Kontratë për financimin e paketave shëndetësore të shërbimeve të kardiologjisë dhe të kardiokirurgjisë me institucionin shëndetësor privat 2016 (Draft)

 Kontratë për financimin e paketave shëndetësore të shërbimeve të transplantit të veshkës me institucionin shëndetësor privat 2016 (Draft) 

Ushqyerja e shëndetshme dhe Diabeti

Mbroni të ardhmen tuaj!

Në 14 nëntor, në Ditën Botërore të Diabetit, të gjitha komunitetet mjekësore dhe shoqatat e diabetit bashkohen në një zë të fuqishëm për të parandaluar diabetin, këtë “pandemi” të re globale.

konf 2Konf 1konf 5

Më datë, 10 Nëntor 2015, nën kujdesin e Ministrisë së Shëndetësisë, u zhvillua  konferenca “Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm, z. Ilir Beqaj, Ministër i Shëndetësisë, znj. Milva Ekonomi, Zv.Ministre e Shëndetësisë dhe Drejtore e Përgjithshme (e komanduar) e FSDKSH, z. Klodian Rjepaj, Zv.Ministër i Shëndetësisë, si edhe drejtues të shërbimeve universitare, mjekë të familjes etj.

Konferenca III

Tiranë, 21/10/2015 – U mbajt Konferenca e III-të vjetore Ndërkombëtare për depistimin e kancerit të gjirit dhe të qafës së mitrës: “Të vendosur kundër  kancerit, krah gruas për parandalim”,

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.gov.al

Media: media@fsdksh.gov.al

©2019 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor