Receta elektronike
Tashmë nje realitet për mjekët dhe qytetarët që kërkojnë shërbime shëndetësore
Si Je? Check-up i kursen shoqërisë $125mln dhe parandalon 450 vdekje të parakohshme në 10 vjet
“Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus”

Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim...

Vazhdo leximin...
Prezantimi i portalit e-Albania
Porta juaj drejt shërbimeve elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri
Drejtori i Përgjithshëm
Anila Denaj Drejtor i Përgjithshëm This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 04 2230984 / 04 2274753
Asistente e Drejtorit të Përgjithshëm dhe e Këshillit Administrativ
 Silvia Qesku Sekretare/Asistente e Drejtorit të Përgjithshëm This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 04 2230984
 Alketa Rreli  Sekretare e Këshillit Administrativ This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Kabineti
Anila Minxhozi Zv. Drejtore e Përgjithshme This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Albana Çela Zv. Drejtore e Përgjithshme This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Oltier Muçaj Këshilltar i Brendshëm This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Ornela Balla Këshilltare e Brendshme This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Etiola Kola Zëdhënëse Shtypi This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 04 2259855
Drejtorët e FSDKSH
Ramiz Çela Dr. Shërbimeve Mbështetëse This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 04 2232814 
Aurel Voda Dr. Kujdesi Parësor dhe Spitalor This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 04 2232815
Arjan Qoku Dr. Informacionit dhe Analizës Statistikore This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Gentjana Mara Dr. Auditit të Brendshëm This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Drejtorët e DRFSDKSH
Elisa Berziu Dr.Drfsdksh Tiranë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 042228896
Shpresa Bello Dr.Drfsdksh Kamëz-Vorë i komanduar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Natasha Paço Dr.Drfsdksh Durrës This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 05223982
Kastriot Belshi Dr.Drsksh Elbasan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 054523917
Dorjan Biti Kryetar Dega Lushnje This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Vasil Bregu Dr.Drfsdksh Fier This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 034222145
Anxhela Hoxha Dr.Drfsdksh Gjirokastër This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 084267248
Petrika Tollkuçi Dr.Drfsdksh Korçë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 082248404
Anida Dhana Dr.Drfsdksh Berat This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 032234001
Elisaveta Hila Kryetare Dega Pogradec This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 083222029
Eglit Dashi Dr.Drfsdksh Lezhë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 021523035
Markens Shllaku Dr.Drfsdksh Shkodër This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 022242283
Elona Kurti Dr.Drfsdksh Vlorë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 033222811
Elton Cipa Kryetar Dega Sarandë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 085223473
Ilir Rabdishti Dr.Drfsdksh Dibër This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 021822298
Defrim Korbi Dr.Drfsdksh Kukës This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 024223628
Gentiana Brahaj Kryetare Dega Tropojë This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 021322913
Lediana Mehmeti  Dr. DAPET This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 042375291
Numrat FSDKSH
     

04 2232815
04 2259835
04 2247940
04 2226151

Kontakte

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr.  8, Tiranë
Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953
e-mail: info@fsdksh.com.al

©2018 Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor